Maandag - Vrijdag - 9:00 - 18:00, Zaterdag - 9:00 - 12:00

Uitzenden & Detacheren

U bent als werkgever op zoek naar Personeel. Wij kunnen u daarbij helpen. Hoe?

Meer info

Werving & Selectie

Een openstaande vacature belast uw organisatie onnodig. Het maakt uw organisatie minder effectief en kost u en uw collega’s extra werk.

Meer Info

Payrollen & Contracting

Contracthandling is voor iedere organisatie die met personeel werkt interessant. U neemt zelf uw personeel aan maar draagt de verdere administratie volledig aan ons als Contracthandling aanbieder over

Lees meer

Wij zijn een gespecialiseerd bureau dat zich richt op de werving & selectie en uitzending en detachering van professionals.

Wij zijn een gespecialiseerd bureau dat zich richt op de werving & selectie en uitzending en detachering van professionals.

We zijn een VRO gecertificeerd professioneel uitzend-en detacheringsbureau dat zich met een gespecialiseerd dienstpakket richt op het beschikbaar stellen van tijdelijk personeel voor de arbeidsmarkt. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Wij beschikken over een uitgebreide personeelsdatabase en hebben toegang tot vele -informele- netwerken voor het lokaliseren van de juiste man of vrouw.

Overzicht Branches

Samenwerking met Mediamarkt en andere grote werkgevrs

Vanwege onze activiteiten in samenwerking met de Gemeente, UWV zijn wij in staat grote werkgevers zoals Mediamarkt te bedienen met specifieke werknemersprofielen

U heeft vragen en wilt ons persoonlijk spreken?

STUUR DAN EEN EMAIL NAAR INFO@TOPSTADBV.NL

Bel ons en maak een afspraak