Maandag - Vrijdag - 9:00 - 18:00, Zaterdag - 9:00 - 12:00

Sinds 2008 houdt ons organisatie zich actief bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van reïntegratie- en arbeidsmarktgerichteprojecten. 

View Service

De juiste man of vrouw op de juiste plaats? Phoenix Projecten BV draagt graag bij aan een succesvolle werving en selectie.

View Service

De loopbaan oriëntatie is bedoeld voor werknemers, op verschillende niveaus binnen de organisatie, die via professionele ondersteuning meer inzicht willen verkrijgen in hun huidige werksituatie en welke stappen noodzakelijk zijn om hun carrière een positieve wending te geven. Dus kortom, het maken van keuzes in de eigen carrière.

View Service

Projectmanagement Er wordt vaak gedacht dat projecten tussen de dagelijkse werkzaamheden door, kunnen worden gedaan.

View Service

 Bedrijfsgerichte trainingen

Bedrijven en organisaties worden in toenemende mate geconfronteerd met een gedifferentieerde samenleving. Naast het groeiende aanbod aan allochtone werknemers, ontdekken steeds meer bedrijven en organisaties allochtonen als klant.

View Service

Phoenix Projecten BV ontwikkelt en voert werkgelegenheidsprojecten uit die gericht zijn op de doorstroming van werkzoekenden richting arbeidsmarkt. 

View Service

U heeft een baan en wil van baan veranderen al dan niet binnen of buiten de huidige arbeidsorganisatie of u heeft momenteel geen baan.

View Service

Sociaal Maatschappelijke  Oriëntatie (SMO)

 De deelnemers zullen kennis nemen van de Nederlandse samenleving.

View Service