Maandag - Vrijdag - 9:00 - 18:00, Zaterdag - 9:00 - 12:00

Branches waarin wij actief zijn

Financieel, Sales & Marketing,ICT, Beveiliging, Techniek, Industrie, Logistiek en Productie

Contracthandling en Payrolling

Contracthandling is voor iedere organisatie die met personeel werkt interessant. 

U neemt zelf uw personeel aan maar draagt de verdere administratie volledig aan ons als Contracthandling aanbieder over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van ons als Contracthandler behoren.

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van uw werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert niets op de werkvloer. Wilt u alle administratie, die komt kijken bij het in dienst hebben van eigen personeel uitbesteden, dan zijn de Contracthandling diensten van TopStad Talents ongetwijfeld een goede oplossing voor u. U werft, selecteert en plaats personeel geheel naar eigen inzicht. Wij als Contracthandling-aanbieder nemen uw bestaand of nieuw aan te nemen personeel, op papier in dienst en worden hiermee juridisch werkgever

Wanneer is Contracthandling interessant?

In feite is Contracthandling interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt zowel voor kortlopende projecten als voor lange termijn trajecten. Door de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen.

Bijkomende voordelen en belangrijke kenmerken:

  • U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur.
  • U heeft zeer nauwkeurig inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.
  • U ontvangt geen facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse  pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie).
  • Uw financiële administratie is beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.
  • Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.
  • Maximale flexibiliteit in uw organisatie, doordat wij naast Contracthandling tijdelijke contracten kunnen aanbieden.
  • Volgt vanaf de eerste dag de bedrijfsregeling van uw organisatie.

Openingstijden

  • Ma - Vr 8.30am - 5.00pm
  • Za. 8.30am - 5.00pm
  • Zo. gesloten