Maandag - Vrijdag - 9:00 - 18:00, Zaterdag - 9:00 - 12:00

Branches waarin wij actief zijn

Financieel, Sales & Marketing,ICT, Beveiliging, Techniek, Industrie, Logistiek en Productie

Headhunting

Heeft uw organisatie iemand nodig met zeer specifieke kennis en ervaring, waarbij de kans miniem is dat deze persoon via een standaard

wervings- en selectieproces geworven kan worden, dan kan TopStad Talents u uitkomst bieden middels onze Headhunting dienstverlening. TopStad Talents gaat in dit geval op zoek naar iemand die een vergelijkbare functie elders uitvoert of uit heeft gevoerd en die tevens past bij de cultuur binnen uw organisatie. Ten opzichte van een standaard wervings- en selectietraject geldt bij Headhunting dat dit maatwerk in het kwadraat is.

Het beperkte potentieel aan kandidaten en het gegeven dat de kandidaat in de regel een key-rol zal gaan vervullen, maken een zorgvuldig matchingsproces cruciaal. Dit betekent dat wij iedere stap in dit proces goed en zorgvuldig doordacht hebben, voordat wij de acties uitvoeren in nauw overleg met u als opdrachtgever uitvoeren, zonder uw organisatie onnodig te belasten. Wij willen dat Headhunting uitgevoerd door TopStad Talents uw organisatie jarenlang versterkt.

Openingstijden

  • Ma - Vr 8.30am - 5.00pm
  • Za. 8.30am - 5.00pm
  • Zo. gesloten