Maandag - Vrijdag - 9:00 - 18:00, Zaterdag - 9:00 - 12:00

Branches waarin wij actief zijn

Financieel, Sales & Marketing,ICT, Beveiliging, Techniek, Industrie, Logistiek en Productie

Loopbaancoaching

De kracht van uw organisatie zit in de medewerkers. Maar maakt u ook voldoende gebruik van de capaciteiten en motivatie van uw medewerkers en hoe ervaren uw medewerkers dat zelf?

Functioneren de mensen binnen uw organisatie of organisatie-onderdeel als een optimaal team? Een optimaal team stijgt boven zichzelf uit qua prestaties. Door te investeren in de capaciteiten van de medewerkers en het functioneren als team, kan uw organisatie beter en doelbewust inspelen op veranderingen. TopStad Talents ondersteunt organisaties om de effectiviteit van de medewerkers te vergroten, onder andere in relatie tot het team waarbinnen ze werkzaam zijn. TopStad Talents biedt hiervoor loopbaancoaching aan, waarbij wij ook nadrukkelijk kijken naar de toekomst van uw organisatie.

TopStad Talents biedt loopbaancoaching zowel op individueel als op groepsniveau aan. Daarnaast is het mogelijk om deze dienst te combineren, met bijvoorbeeld werving en selectietrajecten. Ook voor loopbaancoaching hanteren we een aanpak die gebaseerd is op de volgende stappen:

  1. Vaststellen van de vraag en een daarop aansluitende aanpak.
  2. Uitvoeren van de activiteiten zoals vastgelegd in de aanpak, waarbij regelmatig de voortgang wordt besproken.
  3. Afronden van de het afgesproken traject inclusief evaluatie en nazorg.

Openingstijden

  • Ma - Vr 8.30am - 5.00pm
  • Za. 8.30am - 5.00pm
  • Zo. gesloten